Passiv Inkomst

Här lär du dig skaffa passiva inkomster och att tjäna pengar på internet

Steg 1 – Bestäm dig för en nisch och anslut dig till affiliate nätverk

december 25th, 2020 by Ella Pihlgren

Bestäm dig för en nisch och gå med i ett medlemsnätverk: Du måste först bestämma dig för en nisch, och i början är det bra om du är så nischad som möjligt. Då är det bra om du har en passion för ämnet. Då är det roligare att skriva om ämnet och du kommer att fortsätta trots motgångar. Vilket innebär att det kommer att bli bättre för dig på lång sikt.

Ju mer du helt enkelt nischar dig själv, desto lättare är det att få besökare till webbplatsen som är intresserade av vad du kommer att marknadsföra. Som här på sidan, till exempel, ger vi tips om saker som ger dig en passiv inkomst och lär dig hur du tjänar pengar på internet. Således är du intresserad av vad vi måste lära oss. Dessutom investerar vi i att rekommendera bra program som vi använder själva. För att du ska kunna delta i så bra saker som möjligt som ger passiv inkomst.

Då är det en fördel om det finns affiliate-program i något affiliate-nätverk som du kan använda. Dessa fem anslutna nätverk ger dig rätt vikt för att komma igång.

Ett tips är att du registrerar dig i alla nätverk och sedan granskar deras program. Sedan går det snabbare. (Du går vidare till registreringen genom att klicka på nätverkets namn).

Adtraction – En ny spelare som snabbt har blivit mycket stor. Har också teknik som låter dig tjäna cirka 15% mer mot i andra anslutna nätverk genom sin unika spårningsteknik. Rekommenderad

TradeDoubler – Den största aktören på marknaden, många program i alla kategorier. Är mer eller mindre uppenbart att du registrerar dig där som en affiliate.

Double – En gammal spelare som har många unika mindre program. Klicka ofta på kompensation istället för per försäljning som de andra brukar ha.

Affiliator – En blandning av de två tidigare anslutna nätverken, en gammal spelare med många av sina egna program. Sticker inte ut något speciellt.

Adsense – Googles anslutna nätverk, det vill säga producerar annonser i alla ämnen automatiskt men betalar bara ett visst belopp per klick.

Här kan du gå vidare till steg 2 i guiden om hur du får webbhotell och domännamn.

Steg 2 – Registrera en domän och skaffa ett webbhotell

Posted in Tjäna pengar på internet, Passiv inkomst, Privatekonomi

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.