Passiv Inkomst

Här lär du dig skaffa passiva inkomster och att tjäna pengar på internet

Enkla spartips i vardagen som minskar dina utgifter

februari 20th, 2021 by admin

Här kommer några bra spartips i vardagen. Du kan hitta över 100 stycken på länken här om spartips.

Samåk

Kör du till jobbet eller har du kollegor som kör varje dag? Se till att samåka med andra kollegor om du själv inte kör bil eller bjud in kollegor till att samåka med dig till jobbet för en liten slant varje dag. På båda sätten kan du spara pengar eller till och med tjäna på det om du har flera kollegor som bor nära dig eller på vägen till arbetsplatsen.

Handla i andra hand

Det finns massvis med produkter som andra säljer i andra hand efter att de insett att de inte har behov av produkten eller helt enkelt tröttnat på den. Om du är i behov av en ny mobil, en cykel eller kanske en vinterjacka så kan du spara rejält med pengar om du först tar en titt på hemsidor där personer säljer i andra hand, som Blocket.se eller Tradera.com. Många second hand-butiker kan också ha precis det du söker och det är ofta man kan fynda trendiga objekt till ett mycket bättre pris.

Köp det du behöver när det är lågsäsong

Gillar du att åka skidor eller skridskor eller längtar du till sommaren för att bada i poolen? Det du vill köpa inför en viss säsong som vintern eller sommaren bör du köpa när det är lågsäsong. Många affärer höjer priserna när behovet ökar och det är även många som säljer sina prylar när de inser att de inte får någon användning för dem på ett bra tag. Passa på att köpa det du behöver när det är lågsäsong för att spara en riktigt god slant.

Posted in spartips


(comments are closed).