Passiv Inkomst

Här lär du dig skaffa passiva inkomster och att tjäna pengar på internet

Passiva inkomster – Min favoritinkomst

december 29th, 2020 by Ella Pihlgren

Passiva inkomster – Min favoritinkomst: Vad är ditt favorit sätt att tjäna pengar? Det finns många sätt att tjäna pengar. Du kan arbeta för ett företag, driva ditt eget företag. Du kan tjäna pengar på internet, lön, utdelning, provisioner, bonusar och mycket mer.

Passive Income - My favorite income

Pengar

Mitt favorit sätt är att tjäna passiva inkomster. Jag är säker på att detta inte är nytt för dig. Jag har varit intresserad av det i flera år, men nyligen har jag verkligen börjat förstå det. Jag säger inte att det här är det bästa sättet, eller att alla ska göra det. Men passiv inkomst är något jag gillar.

Den främsta anledningen till att jag gillar passiv inkomst är frihet. Med passiv inkomst behöver jag inte arbeta aktivt för att tjäna pengar. Jag måste arbeta hårt för att bygga systemet i början, men när det fungerar kan jag ignorera det och systemet kommer att fortsätta tjäna pengar för mig. Allt jag behöver göra är att kontrollera det då och då för att se till att inget går fel. Jag kan förbättra systemet om jag vill, men det är valfritt. Jag kan spendera min tid på att tjäna mer pengar eller göra vad jag vill just nu.

Skillnaden mellan aktiv inkomst och passiv inkomst

Vilka är skillnaderna mellan passiv inkomst och aktiv inkomst (inkomst som kräver ditt aktiva deltagande)?

En aktiv inkomst kräver att du arbetar aktivt med den. Annars minskar det, dvs du byter tid för pengar. När du slutar arbeta sjunker din inkomst till noll eller nästan ingenting. Om du arbetar igen tjänar du samma belopp eller något mer.
En passiv inkomst, å andra sidan, kommer oavsett om du arbetar eller inte. Om du arbetar ökar du istället din inkomstnivå.

Här ser du skillnaden mellan passiv och aktiv inkomst. Det tar tid att bygga en passiv inkomst. Men när du väl har det får du inkomsten, oavsett om du arbetar eller inte.

Skapa en passiv inkomst

Från variablerna ovan är här stegen du bör följa för att bygga passiv inkomst. Dessa steg är inte enkla men kan göras.

1. Bygg ett företag tillsammans med ditt jobb. Eftersom det tar ett tag att få en passiv inkomst att leva på, lämna inte ditt vanliga jobb. Den aktiva inkomsten från ditt vanliga jobb täcker dina utgifter. För att du ska lyckas är följande tips viktiga.

2. Fokus och fokus. Det är viktigt att du fokuserar på ett enda företag och gör det framgångsrikt. Var inte överallt. Samt agera och agera. Att inte agera eller inte gå till jobbet. Är detsamma som att inte veta. Att veta och inte göra är att inte veta. Tänk på det!

3. Lämna ditt dagjobb om du vill, när din passiva inkomst är tillräcklig. Då kan du spendera tiden på vad du vill göra och också öka din passiva inkomst.

4. Diversifiera. Nu när du har mer tid bör du bredda din passiva inkomst. Arbeta med att skapa nya inkomstkällor. Detta för att fortfarande få in pengar om en inkomst försämras eller försvinner. Samtidigt kommer du antagligen också att bygga en ännu större passiv inkomst då.
Lycka till och kom gärna med tips om ämnen som vi kan ta upp här. Kan vara nya kategorier, eller sätt att få passiv inkomst eller att öka deras inkomst.

Vill du börja tjäna pengar på internet idag? Här lär du dig hur du skapar passiva inkomster online.

 

Passiv inkomst Steg 1 – Bestäm en nisch och gå med i anslutna nätverk

Passiv inkomst Steg 2 – Registrera en domän och få ett webbhotell

Passiv inkomst Steg 3 – Skapa en webbplats / blogg

Passiv inkomst Steg 4 – Fyll sidan med innehåll / artiklar

Passiv inkomst Steg 5 – Kör trafik till sidan

Passiv inkomst Steg 6 – Lägg upp reklam och tjäna pengar

Posted in Privatekonomi, Passiv inkomst, Tjäna pengar på internet

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.