Passiv Inkomst

Här lär du dig skaffa passiva inkomster och att tjäna pengar på internet

Finansböcker och litteratur

december 25th, 2020 by Ella Pihlgren

Finansböcker och litteratur: Här föreslår vi böcker som hjälper dig att utveckla investeringar, passiv inkomst, personlig ekonomi, personlig utveckling och komma närmare dina mål.

Rich Dad, Poor Dad The Road to Financial Success – Robert T Kiyosaki

Beskrivning: Den mycket berömda boken av Robert Kiyosaki om ekonomiskt tänkande och investeringar. Boken beskriver på ett enkelt sätt sättet att tänka på att investera, och det ger många nya insikter. Boken är helt enkelt för dig som vill ha mer tid och pengar och vill ge dig ut på din egen resa mot att uppnå det. Boken rekommenderas starkt. Sagt om boken: “Otroligt inspirerande! Betyg 5 av 5

En otroligt bra skriven bok. Lättläst och mycket lättförståelig. En ekonomiskt oberoende herre vid namn Robert delar med sig om HUR man blir ekonomiskt oberoende och HUR rika människor tänker och vad det är som gör dem rika. Rekommenderar denna starkt om Du känner att Du vill förstå ekonomi och pengar, samt vill förändra Din livssituation. ”

 

 

 

Så här kan alla svenskar bli miljonärer – Per H Börjesson

Beskrivning:

Den här boken rekommenderar jag till alla som vill få mer pengar över och skapa sig mer pengar på sikt. Den är väldigt enkel och ger konkreta tips. Du kommer garanterat att tjäna igen pengarna boken kostar på oerhört kort tid, och har han att tacka för din rikedom i framtiden.

Hur blir man rik?
Per Håkan Börjesson rekommenderar i boken väldigt enkla principer.
– Börja varje månad med att spara 10 % till dig själv.
– Ha lägre kostnader än intäkter varje månad.
– Köp aktier eller aktiefonder.
– Behåll innehaven.
– Var försiktig när du lyssnar på mäklare och rådgivare.

Följ ovanstående principer och ha inte för bråttom så har du stora möjligheter att bygga upp en förmögenhet. I boken får du inspiration till att förbättra den ekonomiska situation som underlättar ditt dagliga liv. Den förklarar också hur finansbranschen tjänar pengar på att göra enkla saker komplexa. Vilket i sin tur är anledningen till att de tjänar stora pengar – på dig.

Aktie- och fondhandboken: Lär dig spara i aktier och fonder – Björn Wilke

Beskrivning:
Denna bok är även som tidigare, enkel att läsa och ger bra konkreta tips. Jag rekommenderar den främst till dig som ska börja med att aktier och fonder. Dår är boken en riktigt guldgruva. Har du däremot hållit på med det ett tag så kan du tycka att den upprepar sådant du redan kan. Rekommenderas alltså för dig som ska böra med aktier och fonder.

När du har läst Aktie- och fondhandboken har du betydligt bättre förutsättningar att fatta bra beslut om ditt sparande, oavsett om det gäller pensionssparandet eller sparandet till andra ändamål.

Författare är Björn Wilke, erkänt kunnig och erfaren kommentator av aktiemarknaden i Dagens Industri och i Nyheterna på TV4.

The book’s layout is simple and educational. You do not need any prior knowledge other than an interest in economics. When you want to delve further, you can easily log in to the Internet training that comes with the book at no extra cost. You get knowledge quickly and easily that gives you great benefits.

Posted in Passiv inkomst, Privatekonomi, Tjäna pengar på internet

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.